top of page
LogoPaolaLaura_edited.gif
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Icon LinkedIn
  • Nero Google Places Icona

OM OSS

VÅRT BOLAG

     Semprebon Vittorio e Figli Sas startades som företag först 1950 men familjen Semprebon har ägnat sig åt marmor i fem generationer.

     Stenindustrin där företaget är beläget tillhör den största, mest fullständiga och mest betydande i världen, därför kan vi tillgodose alla sorters önskemål. Erfarenheten vi har fått genom åren har givit oss djup insikt i vilka specifika anspråk en kund kan ha. Dessa erfarenheter har erhållits genom inköp av råmaterial direkt vid stenbrottet, möjligheten till uppmätning och granskning under byggnationen, kontinuerlig kontakt med arkitekter samt som underleverantör till marmorhuggare.

 

     På vår moderna verkstad finns tillgång till alla nödvändiga verktyg för bearbetning av marmor, granit och sten samt ett stort utomhuslager. Vår personalstyrka består av anställda som har dokumenterad yrkesskicklighet samt en särskild omsorg om hantverket.

 

     Våra talrika projekt utomlands är något som gör oss stolta. Som exempel på ett särskilt prestigefyllt uppdrag kan nämnas ombyggnationen av Italienska ambassaden i Berlin som är ett värdefullt landmärke och en av de få byggnader som finns bevarade efter andra världskriget.

 

     Här användes stora mängder både travertin och botticinomarmor. Att kunna vara behjälpliga i en kunds beslutsprocess är av största vikt för oss. Här kan vi ge råd gällande ytslipning eller information om materialens specifika egenskaper innan vi går vidare med varuprover. Hela produktionskedjan från val av material till slutprodukt sker under noggrann översikt på vår verkstad. Vi tar hand om emballage, lastning och vid begäran även transport. Alla våra kunder är lika viktiga för oss, oavsett storlek på leverans. Estetik, charm och elegans förmedlas genom våra produkter och talar sitt tydliga språk om en produkt som bara kan vara Made in Italy.

VÅR FILOSOFI

     Fem generationers vurm för stenhantverk samt införlivandet av teknik, kvalitet och kompetens har gett ett varaktigt liv till företaget. Nära samarbete med designer och arkitekter, ingenjörer och fastighetsägare har gett oss ett visst handlag som skattas högt av de personer vi arbetar med. Den djupa kunskap vi besitter om dessa material innebär att vi kan erbjuda den bästa servicen till bästa pris för att kunna möta varje kunds specifika önskemål. 

 

     Vi genomför tekniska analyser av varans kvalitet under hela produktionscykeln, från val av material till emballage och transport. Vi kan även tillhandahålla ett produktintyg i enlighet med rådande lagstiftning om så önskas. Den stora omsorg vi lägger vid att välja ut råmaterial av bästa klass samt den förfinade bearbetningsprocessen innebär att vi endast har varor av högsta kvalitet för att kunna garantera våra kunder den allra bästa produkten i sitt slag.

 

     Service och noggrannhet är betydande ledord i våra kundrelationer. Om det behövs kan vi utföra uppmätning direkt på byggplatsen samt erbjuda råd under planeringsstadiet av projektet. Vi talar direkt med arkitekt och designer för att kunna visa de naturliga egenskaperna i våra produkter samt informera om bästa användningsområde. Vi kan snabbt förse er med varuprover utifrån de specifika behov som har angivits och på så sätt göra verklighet av era önskemål.

 

     Kreativitet, hantverk, tradition, kultur, design är alla ledord i vår vision. Det är den känsla vi vill förmedla genom arbetet med en produkt skapad av naturen och bearbetad av oss på högsta nivå. Företagets mål är att kunna erbjuda en förträfflig produkt, förfinad av kunniga hantverkare till en ständigt ökande kundkrets. Våra skapelser har därför den elegans och omisskännliga stil  som är typisk för produkter Made in Italy.

VÅR PRODUKTION

     Vi arbetar med en mängd olika material i vår verkstad, till exempel sten, marmor, kalksten, travertin och agglomerat. Vi kan använda alla tänkbara tekniker och bearbetningssätt på alla sorters ytor exempelvis blanka, polerade, glatta, borstade, matta, sandblästrade, frostade, grova, räfflade osv.

 

     Detta utgör del av vår produkthantering utvecklad för att kunna användas i alla sorters byggprojekt exempelvis hus, golv, beläggning, bänkskivor i badrum och kök, möbler, paneler och annat. Våra varor kan ytbehandlas med skyddande behandling.

 

     Vi levererar både halvfärdiga och färdiga produkter utifrån mallar, design, CAD och från de mått som tagits på bygget. Vi utmärker oss genom att utföra skräddarsytt arbete av betydande storlek och svårighetsgrad.

URVAL

KONSULTATION

SKÄRA

PREPARERING

FULLÄNDANDE

SEMPREBON VITTORIO E FIGLI SAS

Via A. De Gasperi 1 - 37015 Sant'Ambrogio di Valpolicella (VR)

Tel. +39 045 686 11 44  |  Fax. +39 045 686 11

info@semprebon.it

bottom of page