top of page
LogoPaolaLaura_edited.gif
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Icon LinkedIn
  • Nero Google Places Icona

OM OSS

BEDRIFTEN VÅR

     Bedriften ble juridisk opprettet i 1950, men Semprebon-familien har drevet med marmor i fem generasjoner.


     Steinlagret der bedriften vår holder hus er det største, viktigste og mest komplette i verden, og er i stand til å oppfylle alle mulige slags ønsker. Erfaringen som vi har opparbeidet oss i årenes løp, via kjøp av råmaterialer direkte fra bruddet, muligheten til alltid å gjennomføre undersøkelser på byggeplasser, regelmessig kontakt med designere, leverandører og tredjeparter for marmorprodukter, har gjort det mulig for oss å oppfylle enhver kundes behov.


     Vår struktur består av en egen ny arbeidshall med alt nødvendig maskineri for bearbeiding av marmor, granitt, stein og et stort eksternt lagerområde. Personalet vårt består av ansatte som alltid har vært ansatte i bedriften vår, meget oppmerksomme med dokumenterte ferdigheter.


     Vi er meget stolte over alle oppdragene som bedriften vår har fått fra utlandet. Noen store prosjekter innenfor bygningsoppussing som vi vil nevne er den italienske ambassaden i Berlin, en meget spesiell bygning som er en av de få som stod igjen uten skader etter andre verdenskrig, der det har blitt brukt store mengder av travertin og Botticino.


     Bistand i avgjørelsesfasen er meget viktig og vi tilbyr alle slags former for veiledning. Ved å diskutere overflatefinish og ta høyde for hvert materiale sine unike egenskaper, velger vi ut den beste prøven. Produksjonen foregår i sin helhet under vårt oppsyn, fra valg av materiale til den fullstendige transformasjonen som foregår i sin helhet i vår bedrift. Vi tar oss av innpakning, lasting og, når det er nødvendig, transport. For oss er det viktig å følge kunden med samme engasjement uavhengig om det er et lite eller stort oppdrag, og våre produkter overfører den estetiske kvaliteten, sjarmen og elegansen som kun Made in Italy tilbyr.

FILOSOFIEN VÅR

     Fem generasjoner med lidenskap for stein har gitt dette selskapet et langt liv, med teknologi, kvalitet og kompetanse. Ved å jobbe sammen med designere og arkitekter, byggherrer og eiere har vi i økende grad opparbeidet oss et spesielt fokus som våre samarbeidspartnere setter særlig pris på. Inngående kunnskap om materialene gjør at vi kan tilby de beste tjenestene med det riktige valget av det beste forholdet kvalitet/pris for å tilfredsstille ethvert behov.


     Vi utfører tekniske analyser av produktets kvalitet gjennom hele produksjonssyklusen, fra materialvalg til pakking og frakt. Vi er i stand til å gi, på forespørsel, tilstrekkelig sertifisering i henhold til  lovgivningen av produktene våre. Den store oppmerksomheten og omsorgen i valg av råvarer, kvaliteten på materialet, sofistikerte produksjonsprosesser, fører til søk etter absolutt kvalitet, for å sikre at kunden får det beste produktet.


     Service og punktlighet er helt grunnleggende egenskaper som vi legger vekt på i våre kunderelasjoner. Der det er nødvendig gir vi rådgivning ved tiltakene på anleggene og i prosjekteringsfasen. Vi går i direkte dialog med arkitekter og designere for å illustrere de naturlige egenskapene til produktene våre og vise hvordan de kan brukes på best mulig måte. Vi leverer raskt prøvene av de ønskede produktene, i henhold til de spesifikke valgene, og gjør dine behov om til virkelighet.


     Kreativitet, håndverk, tradisjon, kultur og design er nøkkelordene i vår visjon. Følelser som vi ønsker å formidle ved å jobbe med et produkt skapt av naturen, gjennom vår produksjon på toppnivå. Bedriften har som mål å presentere for et fortreffelig produkt laget av dyktig håndverk, for en stadig mer  krevende kundegruppe. Ved å skape produkter som har elegansen og den umiskjennelige stilen til Made in Italy.

PRODUKSJONEN VÅR

     Vi arbeider direkte med mange meget forskjellige produkter i bedriften vår, om det er naturstein, marmor, granitt, kalkstein, travertiner, agglomerater, etc. Vi bruker all vår teknologi og bearbeidelser tilgjengelig på enhver type overflate: blanke, glatte, satinerte, patinerte, brente, børstede, sandblåste, buskhamrede, nedslipte, ripete, etc.


     De er en del av vår produksjon for bygg generelt, boliger, gulv, vegger, bad og kjøkkenplater, innredning, ventilerte gardinvegger i marmor med mer. De kan få spesielle beskyttende behandlinger.


     Vi leverer halvferdige og ferdige produkter fra arkiv, former, tegning, CAD og fra oppmålingsmålinger på anlegget. Vi kjennetegnes ved skreddersydd produksjon og viktig foredling.

SELEKSJON

KONSULTASJON

SKJÆRE

BEHANDLING

ETTERARBEID

SEMPREBON VITTORIO E FIGLI SAS

Via A. De Gasperi 1 - 37015 Sant'Ambrogio di Valpolicella (VR)

Tel. +39 045 686 11 44  |  Fax. +39 045 686 11

info@semprebon.it

bottom of page